Theo Francken als eregast op nieuwjaarsreceptie N-VA Rumst

Op 30 januari 2024, over deze onderwerpen: Nieuwjaarsreceptie, Verkiezingen 2024

Op vrijdag 2 februari 2024 organiseert N-VA Rumst haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Als speciale gastspreker komt Theo Francken. Tevens stelt N-VA Rumst de drie eerste plaatsen op de lijst voor de lokale verkiezingen voor. Ook alle kandidaten uit de regio voor de federale en Vlaamse verkiezingen zullen aanwezig zijn.

"In dit belangrijke verkiezingsjaar zijn we blij dat we als hoofdspreker niemand minder dan Theo Francken hebben," zegt burgemeester Jurgen Callaerts. "We merken nu al dat er veel belangstelling is voor onze nieuwjaarsreceptie, zodat we dit jaar met veel animo kunnen inzetten."

N-VA Rumst maakte eerder al bekend dat huidig burgemeester Jurgen Callaerts de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2024 weer zal trekken. "Op vrijdagavond zullen we ook de nummers twee en drie op onze lijst voorstellen, die unaniem door ons bestuur zijn goedgekeurd," vertelt Bruno Koninckx, voorzitter N-VA Rumst. "We zitten bovendien goed op schema om onze volledige lijst voor de zomer klaar te hebben, met naast onze vaste waarden ook enkele heel sterke nieuwe profielen. Zo combineren we ervaring met vernieuwing, met de duidelijke ambitie om ons sterk beleidswerk van de afgelopen jaren verder te zetten," besluit Bruno Koninckx.

Op de nieuwjaarsreceptie zullen tot slot ook alle kandidaten uit de regio die op een federale of Vlaamse lijst staan, voorgesteld worden.

Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur in de Parochiale Kring, Veerstraat 46 in Rumst.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is