Burgemeester Jurgen Callaerts trekt de lijst bij N-VA Rumst

Op 14 november 2023, over deze onderwerpen: Gemeenteraadsverkiezingen 2024
Bruno en Jurgen

Burgemeester Jurgen Callaerts is opnieuw kandidaat om na de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024 de sjerp om te gorden. Het partijbestuur van N-VA Rumst verkoos hem op de bestuursvergadering van maandagavond unaniem als lijsttrekker.

In 2018 haalde N-VA in Rumst 34% van de stemmen. Met negen zetels werd de partij de grootste fractie binnen de Rumstse gemeenteraad. N-VA verzilverde haar score met bestuursdeelname en mocht met Jurgen Callaerts de afgelopen zes jaar de burgemeester leveren.

"We merken veel appreciatie bij de inwoners voor het geleverde werk van N-VA en van Jurgen in het bijzonder. Onder zijn impuls werd de gemeentelijke dienstverlening geprofessionaliseerd en gedigitaliseerd, en werden veel vastgelopen dossiers opgelost. Denk maar aan de heraanleg van Rumst-centrum, de doorbraak in het dossier rond de expressweg en de omvorming van de Terhaagse kerk tot het bruisende cultuurcentrum De Gam," zegt Bruno Koninckx, voorzitter N-VA Rumst. "Maar bovenal heeft Jurgen in de zomer van 2021 bewezen dat hij resoluut durft te kiezen voor het belang van de Rumstenaar toen hij Tomorrowland niet liet doorgaan, ondanks stevige druk vanuit Brussel," gaat Bruno Koninckx verder.

"Ik zie het helemaal zitten om – samen met een sterke ploeg – in oktober wederom een mooi resultaat neer te zetten en Rumst verder uit te bouwen tot een fantastische en bruisende gemeente," besluit Jurgen.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is